Furminator: Weg met kattenharen

furmiador

Furminator geen kattenharen meer in je huis

furmiadorDe Furminator. Kattenharen zijn vaak een van de grootste ergernissen van mensen die een kat hebben naast een vervelende geur uit de kattenbak. Sommige katten haren zeer veel waardoor een huis er snel onder zit, hoe vaak je ook kamt. Het is een veel voorkomende klacht, maar nu is er de oplossing! De Furminator! In het buitenland wordt deze al mateloos populair, maar in Nederland nog relatief onbekend! Het neemt wel in populariteit toe en het wordt nu ook aangeboden door de bekende website van Zooplus.

Geen kattenharen meer Furminator

De Furminator zorgt voor een glanzende vacht en nauwelijks nog haren in het huis. De Furminator zorgt ervoor dat verharen tot 90% afneemt! Het verwijderd effectief de losse haren en de overtollige onderwol van de kat zowel voor de lange en de korte vacht. Regelmatige verzorging van de vacht is een belangrijk onderdeel van het houden van een kat,maar het moet natuurlijk liefst niet al te veel tijd in beslag nemen. Met de meeste kammen met je tot wel om de dag de tijd te nemen om de kat te kammen om verharen te voorkomen. Met deze kam is vaak een keer in de week al meer dan voldoende!

Furminator geen kattenharen

De kam is snel en probleemloos te gebruiken en bestaat uit roestvrij edelstaal. Het is voor de kat zeer aangenaam en is 100% pijnloos. Zonder al dat te veel haar voelt een kat zich prettiger en krabt hij of zij veel minder. Al een a twee keer de kat behandelt te hebben is het verharen met al 90% gereduceerd. De kam heeft een gemakkelijk haar afwerpfunctie waaronder je gemakkelijk de haren van de kam kunt verwijderen! De kam is beschikbaar in twee uitvoeringen namelijk voor kort haar (tot 5 centimeter) en voor lang haar (vanaf 5 centimeter). De kam komt met een gebruiksaanwezig.