Furminator kat

kattenbakken_furminator_04

Furminator kat

Met de furminator kat heb je geen last meer van kattenharen in je huis! Om dit te bereiken moet je met een gewone kam wel bijna elke dag je kat kammen en dan nog zul je vele haren in je huis aantreffen. Het is een van de nadelen van het hebben van een kat. Naast de vervelende geur van de kattenbak, zijn kattenharen een van de grootste ergernissen, terwijl dat helemaal niet nodig is! Om van alle overlast af te zijn kun je simpelweg de furmimnator gebruiken! Deze handig kam zorgt ervoor dat het verharen tot 90% reduceert!

Furminator kat lang en kort haar

Katten kunnen lang of kort haar hebben, maar verharen doen ze eigenlijk allemaal wel. Wanneer een kat vooral buiten verblijft zul je vaak geen of weinig haren aantreffen in het huis, maar wanneer een kort voornamelijk binnen blijft kan het zeker tot een overlast zorgen. Er zijn verschillende furminators beschikbaar voor zowel lang en kort harige katten en zelfs ook voor honden! Ze werken allemaal hetzelfde en zorgen ervoor dat de losse haren gemakkelijk verwijderd worden. Met de furminator wordt door de onderwol uitgedund, wat ook het verharen vermindert.

Furminator kat en hond

De furminator reduceert verharen tot wel 90% en kan zowel voor katten als honden gebruikt worden. De kam komt met een ergonomische handgreep en de verwijderde haren zijn gemakkelijk op te ruimen door een druk op de knop. Het doorkammen met deze kam is voor een kat aangenaam en totaal pijnloos. Het verwijdert namelijk alleen de losse haren en doet geen pijn aan de vacht. Lees hieronder enkele ervaringen van mensen:

Furminator ervaringen:

Michelle (25-09-2012)

Ik ben super enthousiast over de furmaster! Ik heb 2 katten die beide behoorlijk verharen, het hele jaar door. Je haalt er een halve kat aan haren uit. Ik gebruik hem nu een paar weken, 1 keer per week en ik merk duidelijk verschil. Ze verharen echt een stuk minder! Absoluut een aanrader!

 

Monique (8-8-2012)

Ik heb een 6 maand oud Newfoundland die zijn eerste vacht aan het verliezen is. Die eerste vacht is heel erg fijn haar en een gewone honden borstel werkte heel langzaam. Ik heb deze een maand geleden gekocht en in een week had ik had ik een halve vuilniszak vol. Bovendien vind hij het echt lekker om geborsteld te worden. Nu is al dat pluisige bruine eerste vacht weg een hij heeft dat prachtige zwarte kleur weer.

 

Jantien (20-3-2012)

Heb de kam vandaag ontvangen en gelijk gebruikt op mijn 2 katten. Ik had hoge verwachting van de kam door de goede reviews en jawel ze zijn uitgekomen, Ik had deze kam al een jaar geleden moeten hebben. Mijn kat Floortje lijkt op de Noordpool te wonen, ontzettend veel haar voor een europese korthaar. Mijn andere kat Figaro heeft een veel mindere dikke vacht en ik was verbaast om de hoeveelheid haar er bij hem uit kwam vergeleken bij mijn vorige borstel, die komt de la niet meer uit. Ze vinden het borstelen nog steeds niet leuk maar de hoeveelheid haar die er uitkomt met het gebruik van deze kam maakt al het diva gedrag goed